¿Cómo se crea un proyecto artístico o artesano?

Tarde de Arte en el taller de la Pili - Un taller muy activo para compartir

12 €
From 26.05.22 to 29.12.22 | 18:00 h
  • Organitza: Taller Escultura ALDANA-MÉNDEZ
  • Telèfon: +34 654 608 508
  • Preu: Preu 12 euros adult, 8 euros nens/joves.
  • Lloc de realització: Carrer Ponent, 21, Vullpellac
  • Inscripcions: Inscripció prèvia per e-mail 48h abans

 

És molt interessant crear projectes i descobrir les infinites possibilitats tot parlant, imaginant i arriscant. És intuïció i és saviesa !! La Pilar ha preparat un taller que no us deixarà indiferents i us l'explica: "Farem una ruta pel taller per veure obres, conèixer diferents materials i descobrir varietat de tècniques per fer escultures i artesanies, en especial viatjarem pel món del VIDRE, de la PEDRA i del FANG.

 

Tot seguit començarem a imaginar un PROJECTE artístic o artesà. Farem un divertit brain storming - pluja d’idees - entre tots:grans, joves i menuts.  Aprendrem com DIBUIXAR el projecte !!! Paper i llapis en mà. Si, tots a una, cadascú el seu dibuix, la seva versió.

 

 

És interessant dibuixar el que tenim al cap per comunicar el projecte. Farem MODELS en fang o en cartró o en el que sigui necessari per arrodonir detalls, per veure la forma de la nostra idea. És l’obra en petit, en idea, en procés, en desig ... Imaginarem com es passaria a la producció del projecte creant una ruta de feines, seleccionant tècniques, materials i eines ... tal i com ho preparem als nostres tallers !!! Així és com neixen les nostres obres."

 

 

 

 

 

Thursday
01
dec
Des de
12 €
Thursday
08
dec
Des de
12 €
Thursday
15
dec
Des de
12 €
Thursday
22
dec
Des de
12 €
Thursday
29
dec
Des de
12 €