Mesures Covid-19

Catalunya, com la resta d’Europa i del món, està gestionant els passos necessaris per superar la propagació de la COVID-19. En aquests moments hi ha activats tots els protocols d’actuació pertinents per tractar i erradicar aquest virus.
Actualment, la mobilitat a Catalunya està restringida. Els serveis, els atractius i els establiments turístics resten inactius. Ara és moment de seguir les recomanacions governamentals i evitar la circulació de les persones. La destinació està esperant que se superi aquesta pandèmia per tornar a obrir les portes a tots els ciutadans.

×

Església de Sant Esteve de Peratallada

Església de Sant Esteve de Peratallada
Església de Sant Esteve de Peratallada

Ens trobem davant d'un temple romànic de dues naus capçades a llevant per absis semicirculars, construït amb aparell de grans carreus escairats. A la façana hi ha destacada la portada, d'un arc de mig punt adovellat, resseguit per motllures, el senzill rosetó i tres mènsules que potser sostenien bigues d'un pòrtic desaparegut. La nau de migdia té la volta apuntada amb tres arcs torals; a la de tramuntana la volta és seguida amb un tram de canó i un altre apuntat. Damunt l'absis d'aquesta banda es va aixecar una torre semicilíndrica que proporciona una silueta molt singular al monument. 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR