Mesures Covid-19

Catalunya, com la resta d’Europa i del món, està gestionant els passos necessaris per superar la propagació de la COVID-19. En aquests moments hi ha activats tots els protocols d’actuació pertinents per tractar i erradicar aquest virus.
Actualment, la mobilitat a Catalunya està restringida. Els serveis, els atractius i els establiments turístics resten inactius. Ara és moment de seguir les recomanacions governamentals i evitar la circulació de les persones. La destinació està esperant que se superi aquesta pandèmia per tornar a obrir les portes a tots els ciutadans.

×

Hotel El Pati ** - Peratallada

Hotel El Pati
Hotel El Pati
Entrada hotel El Pati
Entrada hotel El Pati

Casa Catalana del segle XVIII, situada en el centre del poble de Peratallada, envoltada de la muralla de pedra natural, el campanar, la torre de les hores i el castell. Curosament restaurada i decorada a l'estil tradicional català per la seva utilització com a hotel confortable i acollidor. Capacitat total: 10 - 12 persones.

Hotel El Pati **
Carrer Hospital, 13
17113, Peratallada
Telèfon: 972 63 40 69

Codi de registre: HG-002275

Correu electrònic: peratallada@hotelelpati.net
Visita la seva pàgina web aquí: www.hotelelpati.net 

Altres peratallada

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR