Mesures Covid-19

Catalunya, com la resta d’Europa i del món, està gestionant els passos necessaris per superar la propagació de la COVID-19. En aquests moments hi ha activats tots els protocols d’actuació pertinents per tractar i erradicar aquest virus.
Actualment, la mobilitat a Catalunya està restringida. Els serveis, els atractius i els establiments turístics resten inactius. Ara és moment de seguir les recomanacions governamentals i evitar la circulació de les persones. La destinació està esperant que se superi aquesta pandèmia per tornar a obrir les portes a tots els ciutadans.

×

Vinyes de l'Empordà - Turisme rural - Fonteta

Vinyes de l'Empordà
Vinyes de l'Empordà
Vinyes de l'Empordà
Vinyes de l'Empordà
Vinyes de l'Empordà
Vinyes de l'Empordà
Vinyes de l'Empordà
Vinyes de l'Empordà

Jardins de l’Empordà és una exclusiva finca formada pel Jardí Botànic, Les Vinyes, el Celler Mas Patiràs i la Masia Vinyes de l’Empordà una casa del segle XVIII que conserva l'encant d'una masia de l'Empordà, situada als voltants del poble de Fonteta. Les casa a més a més de les seves quatre habitacions amb encant ofereix zones comuns on gaudir de la lectura, del vi o d'un bany a la piscina. El nom ve donat per la falta d'aigua que tenia en el seu moment que els causava grans maldecaps als seus masovers. Avui, en canvi, l'entorn s'ha convertit en uns jardins botànics de gran riquesa i atractiu turístic a la zona de l'Empordà. La família Torrent de Fonteta a més a més ha conreat la vinya i elaborat vi els últims tres-cents anys. Actualment els seus vins pertanyen a la Denominació d'Origen Empordà. Capacitat total: 8-10 persones.

Vinyes de l'Empordà - Turisme Rural
C/ Afores, s/n
17110, Fonteta
Telèfon: 606 354 865

Codi de registre: PG-000792

Correu electrònic: info@vinyesdelemporda.com

Visita la seva pàgina web aquí: http://vinyesdelemporda.com/cat/

Altres fonteta

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR