Mesures Covid-19

Catalunya, com la resta d’Europa i del món, està gestionant els passos necessaris per superar la propagació de la COVID-19. En aquests moments hi ha activats tots els protocols d’actuació pertinents per tractar i erradicar aquest virus.
Actualment, la mobilitat a Catalunya està restringida. Els serveis, els atractius i els establiments turístics resten inactius. Ara és moment de seguir les recomanacions governamentals i evitar la circulació de les persones. La destinació està esperant que se superi aquesta pandèmia per tornar a obrir les portes a tots els ciutadans.

×

Hostal-Restaurant La Riera - Peratallada

Hostal La Riera Peratallada
Hostal La Riera Peratallada

Si passeu per Peratallada no dubteu en entrar a l'Hostal la Riera. La Fonda està situada en una masia del segle XV. Una casa pairal molt important dins el poble, on cada cambra és un món i on trobareu mobles d'època i una decoració precisa. L’hostal ofereix vuit habitacions exclusives, totalment equipades en aquest ambient rústic i rural únic.
Obert tot l'any (excepte dimarts de temporada baixa). Capacitat total: 16 persones. 

Hostal-Restaurant La Riera
Plaça de les Voltes, 3
17113, Peratallada
Telèfon: 972 63 41 42

Codi de registre: HG-002236

Correu electrònic: info@lariera.es
Visita la seva pàgina web aquí: http://www.lariera.es/hostal.htm

Altres peratallada

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR