Mesures Covid-19

Catalunya, com la resta d’Europa i del món, està gestionant els passos necessaris per superar la propagació de la COVID-19. En aquests moments hi ha activats tots els protocols d’actuació pertinents per tractar i erradicar aquest virus.
Actualment, la mobilitat a Catalunya està restringida. Els serveis, els atractius i els establiments turístics resten inactius. Ara és moment de seguir les recomanacions governamentals i evitar la circulació de les persones. La destinació està esperant que se superi aquesta pandèmia per tornar a obrir les portes a tots els ciutadans.

×

Can Solés - Turisme rural - Peratallada

La casa té una història de més de 100 anys, en els que al 1930 era ja la primera taverna de Peratallada. La casa disposa de 6 habitacions amb bany propi, un pati amb jardí, un saló interior i una cuina completa per als hostes. Cada matí es servirà l'esmorzar a partir de les 9:00. A Can Solés podrà gaudir d'un ambient tranquil i agradable lluny dels sorolls i tensions habituals. Can Solés és la recepta ideal per a totes les persones que desitgin gaudir de la tranquil.litat en un entron immillorable. Capacitat total: 12 persones.

Turisme rural Can Solés 
Torre, 1
17113, Peratallada
Telèfon: 972 63 41 63

Codi de registre: PG-000127

Correu electrònic: info@cansoles.com

Visita la seva pàgina web aquí: www.cansoles.com/cat/la_casa

Altres peratallada

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR