Mesures Covid-19

Catalunya, com la resta d’Europa i del món, està gestionant els passos necessaris per superar la propagació de la COVID-19. En aquests moments hi ha activats tots els protocols d’actuació pertinents per tractar i erradicar aquest virus.
Actualment, la mobilitat a Catalunya està restringida. Els serveis, els atractius i els establiments turístics resten inactius. Ara és moment de seguir les recomanacions governamentals i evitar la circulació de les persones. La destinació està esperant que se superi aquesta pandèmia per tornar a obrir les portes a tots els ciutadans.

×

Hostal Blau - Hotel rural - Peratallada

Hostal Blau
Hostal Blau
Hostal Blau
Hostal Blau
Hostal Blau
Hostal Blau

Hostal Blau és un hotelet ubicat en un dels carrers estrets i rocallosos del poble: el carrer del Forn. La casa del segle XVI, restaurada per adaptar-la a l´actualitat sorprèn a tothom per la seva originalitat, sense deixar enrere els pas dels anys dins del seu espai.
Els tons blaus, clars i foscos, i els ocres daurats dels camps rostits pel sol a les nimbes de l´estiu, donen a conèixer als nostres visitants la complicitat en cada un dels racons per poder sentir-se en un lloc de pau on s'endevina que volen que l'hoste no es senti esclau del pas de les hores. Capacitat total: 14 persones.

Hostal Blau - Hotel Rural
Carrer Forn, 2
17113, Peratallada
Telèfon: 972 63 41 85

Codi de registre: HG-002294

Correu electrònic: hostalblau@hostalblau.es
Visita la seva pàgina web aquí: www.hostalblau.es/es

Altres peratallada

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR