Mesures Covid-19

Catalunya, com la resta d’Europa i del món, està gestionant els passos necessaris per superar la propagació de la COVID-19. En aquests moments hi ha activats tots els protocols d’actuació pertinents per tractar i erradicar aquest virus.
Actualment, la mobilitat a Catalunya està restringida. Els serveis, els atractius i els establiments turístics resten inactius. Ara és moment de seguir les recomanacions governamentals i evitar la circulació de les persones. La destinació està esperant que se superi aquesta pandèmia per tornar a obrir les portes a tots els ciutadans.

×

Can Bonay - Peratallada

Menjador restaurant Can Bonay
Menjador restaurant Can Bonay
Entrada Restaurant Bonay
Entrada Restaurant Bonay
Plat Can Bonay
Plat Can Bonay
Restaurant Can Bonay
Restaurant Can Bonay

La cuina del Restaurant Can Bonay es caracteritza per el seu estil tradicional empordanès. Dins el ventall de plats guisats o “platillos” de tota mena, cal destacar l’oca amb naps, que és el plat típic de la casa i que ha donat nom al restaurant. La seva cuina es basa en receptes tradicionals, plats de caça i treballada amb els millors productes de proximitat i de temporada. El restaurant disposa de carta d’hivern i carta d’estiu, a més d’un menú degustació per als amants dels tastets així com menús per a grups.

Restaurant Can Bonay
Plaça de les Voltes, 13
17113, Peratallada
Telèfon: 972 63 40 34

Correu electrònic: bonay@bonay.com

Visita la seva pàgina web aquí: www.bonay.com

Altres peratallada

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR