Mesures Covid-19

Catalunya, com la resta d’Europa i del món, està gestionant els passos necessaris per superar la propagació de la COVID-19. En aquests moments hi ha activats tots els protocols d’actuació pertinents per tractar i erradicar aquest virus.
Actualment, la mobilitat a Catalunya està restringida. Els serveis, els atractius i els establiments turístics resten inactius. Ara és moment de seguir les recomanacions governamentals i evitar la circulació de les persones. La destinació està esperant que se superi aquesta pandèmia per tornar a obrir les portes a tots els ciutadans.

×

Bisbal Motor - Vulpellac

Bisbal Motor
Bisbal Motor

Empresa familiar amb una experiència de més de 30 anys, especialitzada en la venda de cotxes nous, d'ocasió, km 0 o gerència i comercials de totes les marques, però les preferents són SEAT, Skoda, Audi, Volkswagen i Hyundai.

A Bisbal Motor assessoren i realitzen un estudi de les seves necessitats per a cada moment en la compra del seu cotxe. L'experiència ens ofereix un ampli ventall de possibilitats per donar-li les màximes garanties d'èxit, al igual que el servei mecànic, planxa - pintura i assistència en carretera.

Bisbal Motor
Carme Carles, 29
17111, Vulpellac
Telèfon:  972 64 13 38

Correu electrònic: bisbalmotor@hotmail.com

Visita la seva pàgina web aquí: https://www.bisbalmotor.com/

Altres vulpellac

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR