Mesures Covid-19

Catalunya, com la resta d’Europa i del món, està gestionant els passos necessaris per superar la propagació de la COVID-19. En aquests moments hi ha activats tots els protocols d’actuació pertinents per tractar i erradicar aquest virus.
Actualment, la mobilitat a Catalunya està restringida. Els serveis, els atractius i els establiments turístics resten inactius. Ara és moment de seguir les recomanacions governamentals i evitar la circulació de les persones. La destinació està esperant que se superi aquesta pandèmia per tornar a obrir les portes a tots els ciutadans.

×

Festa del Batre

Recuperació del procés tradicional de les feines al camp.

Finalitzat
Actual
Diumenge 21 de juliol
Festa del batre
Festa del batre
Festa del batre
Festa del batre
Festa del batre
Festa del batre

L’Associació d’Amics del Cau dels Pins de Sant Climent de Peralta recupera la memòria pagesa.

La petjada cultural que ha deixat el treball al camp a casa nostra és molt forta i, sortosament, hi ha diversos municipis de Catalunya que reviuen aquesta feina tal com es feia abans, amb l’objectiu de recordar-la encara que només sigui d’una manera lúdica. Entre aquests és troba Forallac, on des del 1995 es reviu aquest procés tradicional de la pagesia, amb una consolidada festa al Cau dels Pins de Sant Climent de Peralta.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR