XIX Fira de les Herbes

Ja coneixes les herbes del nostre país i quines són les seves utilitats?

Finalitzat
diumenge, 28 d’abril
Durada: Tota la jornada

Durant tota la jornada s’organitzen activitats paral·leles per a totes les edats, com tallers de descoberta de l'entorn, xerrrades i exposicions. Pots aprofitar per perdre't per els carrerons empedrats del nucli antic del poble o gaudir d'un bon àpat en algun dels restaurants que hi trobaràs. 

Compartir

El món de les herbes està estretament lligat amb la història, la naturalesa i les tradicions del nostre municipi, és per això que a través d'aquesta fira es pretén donar a conèixer la gran varietat d'herbes que existeixen i el seu ampli ventall d'aplicacions, per la qual cosa la mostra té una marcat caràcter didàctic i pedagògic. Els visitants poden trobar durant tot el dia parades artesanes especialitzades on poden comprar tot tipus d’herbes fresques i seques, plantes medicinals i derivats com ungüents, salses, pans i licors.

Si ets artesà i estàs interessat en participar a la fira amb la teva parada, cal que presentis la documentació al registre de l'Ajuntament de Forallac. Pots fer-ho des d'aquest enllaç: https://forallac.eadministracio.cat/info.0

Diumenge
28
abr
Gratuït
Finalitzat