El Papibou - Peratallada

Com arribar-hi?

Els clients del restaurant El Papibou podran gaudir d’una àmplia oferta gastronòmica lligada al mar i a la muntanya, que sense cap mena de dubte és un dels trets més característics d’aquesta zona tant especial del Baix Empordà, coneguda com L’Empordanet.
La seva cuina és una mostra evident que fa molt especial aquesta terra: el mar dóna un excel·lent peix; la plana, fruites, verdures i productes del camp i dels horts; i la muntanya, les carns, els formatges i els productes silvestres. La barreja de tots aquests elements és el que ha donat a la cuina la varietat de gustos i contrastos que la distingeix, fent-la especial, no es pot marxar de Peratallada sense tastar-la.

El seu secret més gran, però, és la utilització de productes autòctons i de bona qualitat: la vedella de Girona, la qualitat de la qual és l’element base d’una multitud de plats; l’ànec de l’Empordà i el peix de la Costa Brava, que es poden assaborir sols o acompanyats; les verdures i hortalisses, que, fresques o cuites, formen les amanides; els diversos cuinats, i demés...

El Papibou
Carrer Major, 10
              17113, Peratallada
Telèfon: 972 63 47 16 / 615 063 231

Correu electrònic: info@elpapibou.com 
Visita la seva pàgina web aquí: www.elpapibou.com

Altres peratallada