Dia Internacional de l'Art a Espai Tònic

Epistolari Secret a càrrec de Sebi Subirós

Del 14.04.19 al 18.05.19

Podràs veure l’exposició del 14 d’abril al 18 de maig 2019.

Epistolari Secret
Epistolari Secret

“Epistolari Secret”, és una exposició que parteix de la idea inicial de la correspondència entre un alpinista analfabet i la seva dona. Durant anys el muntanyenc recorre països i muntanyès i envia cartes a la seva estimada. Donada la seva condició d’analfabet i la consegüent impossibilitat d’escriure-li unes ratlles, substitueix les experiències conformades amb paraules pels seus dibuixos i collages formats amb fotografies o gravats dels llocs que visita i els pics que assoleix. Així durant tot el seu periple viatger, deixa tot un seguit “d’auto postals” que actualment podeu veure a l’Espai Tònic.

Sebi és gravador i serigrafista de professió, i el podem trobar donant classes de manera regular, així com impartint cursos, tant en el seu propi taller de Sarrià de Ter, com en diversos centres públics i privats de la comarca i de fora. Nosaltres recordem amb molt d’humor la seva exposició “El Novio de la Mujer Barbuda“, que va tenir lloc a l’Espai Tònic l’octubre del 2016.

Diumenge
21
abr
Dilluns
22
abr
Dimarts
23
abr
Dimecres
24
abr
Dijous
25
abr
No hi ha elements
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR