"Fora de la Pantalla" de Playmodes

Espai Tonic

Del 17.02.18 al 31.05.19

Exposició visitable del 16 de març a l'1 de juny de 2019. 

Més informació a la web d'Espai Tònic: Clica aquí.

Fora de Pantalla
Fora de Pantalla

Playmodes és un estudi de recerca audiovisual reconegut internacionalment per les seves instal·lacions immersives de llum i so. Originaris del camp de la videocreació en directe i de la música electrònica, la seva inquietud els ha portat a abandonar els marcs rectangulars de les pantalles tradicionals, cercant la colonització de l’espai a través d’instrumental de maquinari i programari que ells mateixos desenvolupen.
A l’exposició “Fora de la Pantalla” ens presenten el fruit de les seves darreres investigacions en formats “analògics”, dibuixos algorítmics executats per màquines dissenyades i programades per ells, així com escultures lumíniques de petit format que allunyen aquest col·lectiu de la immaterialitat habitual a la seva obra.
Playmodes està format per un equip híbrid d’artistes, dissenyadors, músics i enginyers, motiu pel qual els seus projectes integren espontàniament tant metodologies científiques com creatives. Per a aquest grup de recerca, un dels punts indispensables de motivació a l’hora d’embrancar-se en una nova proposta, és que aquesta impliqui autoaprenentatge i que al mateix temps els permeti combinar processos de recerca realitzats tant des de la raó com des del cor.
Santi Vilanova (investigació sonora), Eloi Maduell (investigació visual), Eduard Frigola (desenvolupament de programari) i Eduard Llorens (coordinador de projectes) formen un equip impecable, on l’historial de cada un suma i aporta el coneixement indispensable per a tirar endavant aquesta descomunal proposta creativa.
 

Diumenge
21
abr
Dilluns
22
abr
Dimarts
23
abr
Dimecres
24
abr
Dijous
25
abr
No hi ha elements
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR